Simo kuittasi itselleen korkeimman korokkeen ensimmäisessä finaalissa, toisessa finaalissa pitkään johtanut Puhakka joutui keskeyttämään rengas rikkoon puolitoista kierrosta ennen maalia, kauden neljännessä osakilpailussa Saksassa Hahnin radalla.

Puhakka piti harjotuksista lähtien päivän nopeimpia kierroksia hallussan ja kaikki näytti toimivan hyvin, aika-ajossa kuitenkin oli tyytyminen kolmanteen sijaan.

Simo: " Harjotuksissa käytettävillä renkailla saimme auton toimiin mainiosti ja oli helppo ajaa tasasta vauhtia, mutta kun saatiin kisa renkaat alle, niin auto alkoi luistamaan todella paljon ja ei auttanu, vaikka mitä säätöjä yritti. Tällä kaudella on ollut paljon eroa rengas sarjoissa, mutta yleensä Bridgestone on ollut tasasin, mitä renkaita käytämme, mutta nyt näyttää vähän muttua sekin. Siitä huolimatta pystyin kuitenkin ajaan kolmanneksi aika-ajoissa. "

Ensimmäisestä alkuerästä Simo ajoi voiton ja toisessa oli kakkonen. Finaaliin lähtöpaikka tuli 2. Ensimmäinen finaalin mentiin Puhakan tahtii lähdöstä maaliin asti, toisessa finaalissa Simo otti lähdöstä heti ykköspaikan ja piti sitä 17 kierrosta, ennen kun joutui keskeyttämään rengas rikkoon kierrosta ennen maalia.

Simo: " Erät meni hyvin, kokeilin erilaisia säätöjä finaaleita varten, että renkaat pysyisi hyvänä, mutta ei se auttanut lopuks sittenkään. Radassa oli yksi oikeelle kääntyvä kurvi missä oli jatkettu rataa uudella pinnalla ja siitä oli jääny töyssy, todennäkösesti siinä rengas joutui liian koville ja renkaan sisältä hajos kudokset. Ekasta finaalista ei voi muuta sanoa, kun että kaikki meni nappiin ja sain ajaa rauhassa varmistellen johdossa."

Simolla on kauden tärkeimmät kisat ensiviikolla Sarnossa etelä Italiassa, jossa ajetaan kerrasta poikki systeemillä Maailman Mestaruus. Simolla on teoreettiset mahdollisuudet vauhdin puolesta aivan kolmen joukkoon, mutta kaikki on pienestä kiinni tässä lajissa, niin se jää nähtäväksi! 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

-5.9.2012
Simo 10. MM:ssä!
Lisää »

-20.8.2012
Simo Voittoon Saksassa!
Lisää »

-2.7.2012
Simolla loistava loppu, kolmen viikonlopun kisaputkelle!
Lisää »

-25.5.2012
Simo ei aja toisessa Saksan mestaruusa sarjan osakilpailussa!
Lisää »

-9.5.2012
Val D'Argetonissa vauhti kohdalla!
Lisää »

Arkisto

PCR - PCR - Bridgestone

Simo Puhakka
Simo Puhakka
Simo Puhakka
 
Powered by Staart Oy