Kauden toisessa WSK Euro sarjan osakilpailussa Sastamalan miehellä oli vauhti kohdallaan, harjoituksista asti Simo piti nopeinta vauhtia radalla ja kellottikin viikonlopun nopeimman kierrosajan harjoituksissa, kisassa Simolla renkaiden liika kuluminen aiheutti hieman ongelmia.

Perjantaina epävakaassa säässä ajetussa aika-ajoissa Puhakka sijoittui yhdeksänneksi.

Simo: " Aika-ajo oli vähän ruletti peliä, kun sää vaihteli koko viikonlopun ajan todella paljon, kun me oltiin lähdössä aika-ajoon niin alkoi tihkuttamaan vettä ja kun lupa tuli lähteä radalle, niin kerkesin vain ajamaan puoli kierrosta ennen, kun alkoi satamaan kaatamalla vettä! kuka ehti lähteä vähän aikaisemmin hyötyi siitä, sillä sai melkein täyden kierroksen kuivalla radalla! "

Simon alkuerä sijoitukset lauantaina olivat neljäs ja viides!

Simo: " Ensimmäisessä alkuerässä vauhti olisi riittänyt tulla maaliin kolmosena, mutta ei ollut järkeä riskeerata viimeisellä kierroksella ja yrittää ohitse edellä menevästä kaverista, toisessa alkuerässä jotkut kuskit hyötyi siitä, että ensimmäinen erä oli jäänyt kesken ja oli ihan uuden renkaat toiseen ja kun radalla oli noin 0,70 ero uudella ja vanhalla renkaalla, niin ne kaverit tuli takaa kovaa. Rata söi todella paljon taka renkaita.

Ensimmäiseen finaaliin Simo lähti neljännestä ruudusta ja kun finaaliin piti lähtee, niin 10 minuuttia ennen alkoi satamaan vettä, Simon ensimmäinen finaali päättyi 12. sijaan.

Simo: " ensimmäisessä finaalissa oli sadekeli ja meillä on ollut jo jonkin aikaa ongelmia etujarrujen lämpiämisen kanssa sateella ja tälläkään kertaa, tehtaalta mitään muutosta ei ollut tullut kisaan, kun jouduin ajaan toisen takana niin auto ei jarruttanut yhtään!

Sunnuntaina aamu aukeni kirkkaana ja näytti siltä, että päivä saataisiin vietyä kuivassa kelissä läpi, ensimmäiseen erään Simo starttasi 12. ruudusta ja oli maalissa kuudentena, toisessa alkuerässä sijoitus huononi vähän ollen kahdeksas. Sunnuntain pääfinaaliin Simo starttasi seitsemännestä ruudusta. Lähtö onnistui loistavasti ja heti ensimmäisen kurvin jälkeen Simo oli jo neljäntenä, siitä pari kierrosta Simo nousi hienosti jo kolmanneski, kun finaalia oli ajettu 13 kierrosta, niin takana oleva kuski osui Simon takapuskuriin hieman ja hetken ajan jäi jumiin ja siinä Simo menetti kolme sijaa. Lopputulos oli kuudes sija.

Simo: " Finaalissa saatiin uudet renkaat alle ja maisema alkoi vaihtua, sain loistavan lähdön ja pääsin nousemaan heti neljänneksi, kun oltiin ajettu 13 kierrosta niin Patrik (Hajek) osui minun takapuskuriin, kun hänen takana tuleva kaveri oli ajanut häntä päin ensin. Harmi sinänsä, sillä siinä meni taistelu podium paikasta, koko viikonlopun saimme auton toimimaan todella hyvin uusilla renkailla, mutta hieman ajetuilla auto luisti vähäsen ja pitkässä finaalissa se vaikeutti aivan kärkitaistelua, mutta tiimi oli silti tyytyväinen! "

Nyt Simolla on pieni hengähdys tauko ja seuraava kisa on Saksan mestaruus sarja, joka kisataan vasta toukokuun lopussa Saksassa Wackersdorfin radalla, jossa on kesäkuun alussa myös Euroopan Mestaruus osakilpailu.

Simo: " Tämä kisa tulee oleen tärkeä, sillä saamme kerättyä tarvittavaa tietoa Euroopan Mestaruus kisaa varten, joka ajetaan, vain viikko Saksan mestaruus kisan jälkeen! "

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

-5.9.2012
Simo 10. MM:ssä!
Lisää »

-20.8.2012
Simo Voittoon Saksassa!
Lisää »

-2.7.2012
Simolla loistava loppu, kolmen viikonlopun kisaputkelle!
Lisää »

-25.5.2012
Simo ei aja toisessa Saksan mestaruusa sarjan osakilpailussa!
Lisää »

-9.5.2012
Val D'Argetonissa vauhti kohdalla!
Lisää »

Arkisto

PCR - PCR - Bridgestone

Simo Puhakka
Simo Puhakka
Simo Puhakka
 
Powered by Staart Oy