Tervetuloa Simo Puhakan kotisivuille!

Simo Puhakka aloitti kartingin jo 3 ½ -vuotiaana ja osallistui ensimmäiseen kisaansa nelivuotiaana. Simon menestys toi tuplapotin kaudella 2005, jolloin hän voitti kaikkien aikojen nuorimpana Suomen Mestaruudet sekä Formula A että ICA –luokissa. Menestys jatkui ja kaudella 2007 Simo voitti kolmannen mestaruutensa. Hän saavutti Suomen Mestaruuden ICC-luokassa.

Kaudella 2008 Simo ajoi italialaisen Renda Motorsportin PCR-autolla Italian mestaruuden sekä kuljettajien että tiimien sarjassa. Vuonna 2009 Simo ajoi PCR:n tehdaskuljettajana ja oli SKF-luokan MM-kilpailussa 10. sekä sijoittui luokan EM-sarjassa neljänneksi. WSK-sarjassa hän ajoi kahdessa eri luokassa kärkikymmenikköön. Kaudella 2010 Simo ajoi WSK:n Euro-sarjassa parhaan suomalaissijoituksen ollen loppupisteissä SKF-luokan 10.! Portugalissa ajetussa KZ1-luokan World Cupissa Simo oli koneongelmien jälkeen seitsemäs. U.S.A:ssa Simo oli Las Vegasissa räjäyttää koko potin, mutta paalulta finaaliin startattuaan hän jäi lähtökolarin ansiosta neljänneksi.  Simo jatkaa kaudella 2011 Scuderia PCR:n palveluksessa, joten odotettavissa on menestystä myös tällä kaudella!

Simo Puhakka on osoittanut, että määrätietoisella nöyrällä työllä voi saavuttaa unelma-ammatin. EM- ja MM-mitalit ovat olleet vain pienestä kiinni, joten uskomme voivamme tarjota näillä sivuilla iloisia uutisia jatkossakin. Mikäli haluat tulla mukaan Simon menestykseen yhteistyökumppanina, niin ota yhteyttä!

Seuraa Simoa Twitterissä ja Facebookissa!

 

2 x Suomen Mestari


 

Ajankohtaista

-5.9.2012
Simo 10. MM:ssä!
Lisää »

-20.8.2012
Simo Voittoon Saksassa!
Lisää »

-2.7.2012
Simolla loistava loppu, kolmen viikonlopun kisaputkelle!
Lisää »

-25.5.2012
Simo ei aja toisessa Saksan mestaruusa sarjan osakilpailussa!
Lisää »

-9.5.2012
Val D'Argetonissa vauhti kohdalla!
Lisää »

Arkisto

PCR - PCR - Bridgestone

Simo Puhakka
Simo Puhakka
Simo Puhakka
 
Powered by Staart Oy